Inställningar för att hämta och skicka epost – Generella

Du är här:
  • Hem
  • Epost
  • Inställningar för att hämta och skicka epost - Generella
< Tillbaka

Inställningar för att hämta och skickat epost

Användarnamn: Din epost adress, t.ex. user@nettools.se
Lösenord: Det lösenord som är kopplat till ditt konto.

Server för inkommande epost (POP3 och IMAP): mail.nettools.se
Port för inkommande epost (POP3): 995
Port för inkommande epost (IMAP): 993
SSL/TLS måste vara aktiverat för inkommande epost.

Server för utgående epost (SMTP): mail.ditt_domännamn eller mail.nettools.se
Port för utgående epost (SMTP): 465
SSL/TLS måste vara aktiverat för utgående epost. Det krävs inloggning för att skicka epost. Logga in med användarnamn och lösenord för epostkontot.
Observera att din Internetleverantör kan ha spärrat andra SMTP-servrar än sin egen och då har du fått information om vilken du ska använda istället. Information

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *