Inställningar för att hämta och skicka epost – Generella

• av

How Can We Help?

Inställningar för att hämta och skicka epost – Generella

< Tillbaka

Inställningar för att hämta och skickat epost

Användarnamn: Din epostadress, t.ex. användare@ditt_domännamn
Lösenord: Det lösenord som är kopplat till ditt konto.

Server för inkommande epost (POP3 och IMAP): mail.nettools.se
Port för inkommande epost (POP3): 995
Port för inkommande epost (IMAP): 993
SSL/TLS måste vara aktiverat för inkommande epost.

Server för utgående epost (SMTP): mail.nettools.se
Port för utgående epost (SMTP):
587 med STARTTLS eller 465 med SSL/TLS
(Vet du inte vilken anslutningssäkerhet du använder så testa att byta mellan de två portarna för att se vilken som fungerar för dig)

Om ovanstående inställningar för utgående epost inte fungerar så går det att skicka okrypterad epost via port 25.

Det krävs inloggning för att skicka epost. Logga in med användarnamn och lösenord för epostkontot.
Observera att din Internetleverantör kan ha spärrat andra SMTP-servrar än sin egen och tillhandahåller då information om vilken du ska använda istället. Information