Glömt eller tappat bort lösenordet?

< Tillbaka

Om du glömmer lösenordet till kontrollpanelen så finns det en tjänst för att få det mailat till den emailadress som är registrerad som administrativ adress för ditt konto.
Gå till http://admin.[ditt_konto]/password-recovery/ (Ex. http://admin.nettools.se/password-recovery/) och fyll i ditt kontonamn.

För att ovanstående ska fungera så måste du ha en administrativ epostadress i kontrollpanelen.
Logga in i kontrollpanelen på http://admin.[ditt_konto] (Ex. http://admin.nettools.se)
Gå till Virtual Server Details och kontrollera Contact email.

Önskar du ändra epostadress där så skicka ett mail till support@nettools.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *